Adevărul ca o Fata Morgana; Ce se întâmplă în episodul de astăzi din "Secrete de familie", de la ora 20.00, la Kanal D

Author: Oana Picerea

În episodul din această seară al serialului “Secrete de familie”, îi regăsim pe procurorul Ilgaz și avocata Ceylin într-o ipostază pe cât de neașteptată, pe atât de potrivită pentru demersul comun al acestora de a-l găsi pe autorul real al teribilei crime.

 Pentru a-si duce planul la îndeplinire și a-l putea aduce în fața instanței de judecată pe adevăratul criminal al lui Inci, Ceylin și Îlgaz au decis să se căsătorească, iar vestea aceasta a venit că un trăznet pentru procurorul Pars și sora acestuia Neva.  În urma acestui eveniment, ancheta e blocată însă procurorul Pars este hotărât să nu renunțe și caută motive pentru a afla ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei căsnicii.

Ce se întâmplă în episodul de astăzi din "Secrete de familie"

Ceylin face eforturi uluitoare pentru a încerca să-și ascundă sentimentele în fața lui Engin, după ce a aflat că acesta este ucigașul surorii ei. În egală măsură, Îlgaz și Ceylin trebuie să elimine orice suspiciune că ar ști adevărul, în special în fața lui Yekta, tatăl lui Engin, cunoscută fiindu-i influența acestuia în justiție. Yekta

face totul pentru a șterge dovezile care îi incriminează fiul și îndreaptă indiciile către un personaj cheie care face parte chiar din familiile implicate în aceasta crimă.

Citește și: O căsătorie neașteptată va avea loc. Vezi online live episodul 7 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Zafer este copleșit de mânie atunci când află că Cînar nu mai este suspect în cazul morții lui Inci și decide să-și facă dreptate singur.  

Serialul

              Dacă va putea Çınar să-l convingă pe Zafer că este nevinovat, dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să demonstreze adevărul de data aceasta și ce întâmplare înfiorătoare va zgudui din nou cele două familii implicate în teribila crimă, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!