Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Andreea Arsine a decis să împărtă o parte din bani cu finalista de la Exatlon, Nicoleta Luncă


In articol:

Andreea Arsine a câștigat, duminică seara, trofeul Exatlon în proba feminină și a intrat în posesia premiului de 50.000 de euro!

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul momentului: Am o veste bună să vă dau! - capital.ro

Pe podiumul de premiere însă, ”faimoasa” a surprins pe toată lumea prin decizia de a dona o parte din sumă celeilalte finaliste, Nicoleta Luncă, ”războinica” poate cea mai îndrăgită din competiție.

Citeste si: Protest pentru eliberarea lui Dragnea si demisia lui Iohannis

Citeste si: Cauti rochii de ocazie perfecte pentru vara? Le gasesti online!

Andreea Arsine a spus adevărul despre bani dați Nicoletei Luncă! ”A crescut departe de părinți și a simțit lipsa lor”

Dacă gestul ei a făcut-o să plângă pe tânără la ceremonie, ei bine, câteva zile mai târziu, într-un live exclusiv, Andreea Arsine a spus adevărul despre bani dați Nicoletei Luncă! ”Eu sunt o fire mai impulsivă și oamenii mă percep ca atare. Însă, puțini știu că eu am un suflet bun, și întotdeauna sunt atentă la cei din jur. Vă spun sincer, am decis să îi ofer o parte din premiu Nicoletei, fiindcă am fost impresionată de povestea ei de viață, de faptul că a crescut departe de părinți și a simțit lipsa lor. În plus, mi-a spus că vrea să se reapuce de handbal și, pentru acest lucru avea nevoie de bani. Am hotărât ad-hoc să fac acest gest pentru ea”, a conchis câștigătoarea Exatlon.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies