Adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç! Iată ce anume l-a determinat pe celebrul cântăreț să pună capăt relației cu superba actriță!

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir s-a despartit de iubitul ei

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au decis la finalul anului trecut să pună capăt relației lor, care începuse cu doar un an în urmă.


In articol:

La aproape două luni de la aflarea teribilei vești despre despărțirea cuplului Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, presă din Turcia a dezvăluit care ar fi fost cel mai plauzibil motiv pentru care cei doi au decis să pună capăt relației lor.

Se pare că gelozia artistului Oğuzhan Koç ar fi dus la despărțirea de frumoasă actrița, în ciuda faptului că povestea lor de iubire începuse un an de zile și au petrecut împreună momente minunate.

Adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç!

Îndrăgita actrița Demet Ozdemir a devenit în doar câțiva ani de la debut una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia și chiar și în străînătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar apoi în anul 2019 au revăzut-o în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal, Zeynep.
Dacă în viață profesională, Demet Ozdemir s-a bucurat mereu de mari succese, în plan personal această pare să fie urmărită de ghinion.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si fostul ei iubit au trait clipe minunate impreuna

[Sursa foto: gecce.com.tr]

În urmă cu un an această începea o nouă relație cu un celebrul cântăreț turc, Oğuzhan Koç și păreau extrem de fericiți împreună. Însă la nici un an de relație, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de iubire și să o ia fiecare pe calea să. Despărțirea bruscă s-a produs la finalul anului trecut, înainte de Anul Nou, în ciuda faptului că Demet și Oğuzhan Koç fuseseră plecați într-o scurtă vacanță romantică în Paris, probabil în încercarea de a mai da o șansă iubirii lor. Însă în cele din urmă despărțirea a fost inevitabilă.

Citeste si: Celebrul cântăreț turc Oğuzhan Koç, declarații neașteptate despre iubita sa, Demet Ozdemir! Iată ce mărturisire a făcut artistul!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, se pare că cel care a pus capăt relației a fost artistul Oğuzhan Koç, dominat de gelozie. Totul s-ar fi declanșat după ce actorul Şükrü Özyıldız, care i-a fost partener de platoul lui Demet Ozdemir, în cel mai recent proiect, a declarat că a fost o plăcere să joace alături de ea și speră să mai aibă și alte proiecte împreună pe viitor.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, la Paris

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Demet Ozdemir și Şükrü Özyıldız au jucat împreună în filmul Tactici în dragoste (Aşk taktikleri), ce va fi lansat pe 11 februarie pe platforma Netflix. Astfel, presă din Turcia a susținut faptul că Oğuzhan Koç ar fi fost deranjat de declarațiile lui Şükrü Özyıldız și din prea multă gelozie, a decis să pună punct relației lui cu Demet Ozdemir.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir in cel mai recent proiect 

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Zeynep, protagonista serialului Prizoniera destinului, escapadă spectaculoasă într-una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa! Iată cum a fost surprinsă celebra Demet Ozdemir!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mesajul straniu publicat, cu o zi înainte de tragedie, de motociclistul care a murit pe şoseaua Hunedoara-Călan

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt...

Polițiștii au făcut prăpăd, după ce au efectuat 30 de percheziții: au confiscat bani, autoturisme de lux sau telefoane

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç au pus capăt poveștii lor de iubire? Ce se întâmplă de fapt între cei doi, după un an de relație!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies