Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. A început războiul între Ștefan și Sebastian Chitoșcă: „E dovada că tu ești frustrat!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 mai 2021, 20:10
Sebastian Chitoșcă și Ștefan de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Încă din primul moment în care Ștefan a intrat în echipa Faimoșilor, acesta a avut mai multe discuții în contradictoriu cu Sebastian Chitoșcă. Cei doi concurenți se pare că nu pot trăi în armonie, astfel că în această seară a izbucnit un nou conflict între ei.

Comentariile lui Ștefan l-au scos de multe ori din minți pe Sebastian Chitoșcă, iar dacă până acum s-a abținut de la comentarii, de această dată, Faimosul a răbufnit. Ce discuție a avut loc între cei doi concurenți de la Survivor România 2021?

Sebastian Chitoșcă și Ștefan, din nou în conflict. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Conflictul dintre Sebastian Chitoșcă și Ștefan de la Survivor România 2021 este unul mai vechi, iar după consiliul de eliminare trecut, se pare că Sebastian nu mai este dispus să treacă cu vederea greșelile

colegilor de echipă. Acesta este motivul pentru care nu s-a mai putut abține de la comentarii și l-a atacat dur pe Ștefan după ce au ajuns în camp.

Sebastian Chitoșcă i-a reproșat lui Ștefan că deși spune că este de partea adevărului și de partea dreptății, în consiliul de nominalizare nu a reacționat în momentul în care Irisha a afirmat că este jignită și pusă la zid de fiecare dată de băieții din echipă, în special de Zanni și Sebastian Chitoșcă.

De aici și până la izbucnirea unui scandal de proporții nu a mai fost decât un pas.

Citeste si: Ce se intampla intre Stefan Ciuculescu si Cucu, noul Faimos de la Survivor Romania 2021. Zanni da totul pe fata

Cei doi concurenți și-au făcut o serie de reproșuri unul altuia și au încercat să îi implice și pe ceilalți coechipieri în tot acest schimb de replici, lucru care a făcut ca discuția să degenereze în tabăra Faimoșilor.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Ștefan: Legat de treaba asta, că tot sunteți amândoi aici, aș vrea ca din momentul de față noi trei să ne vedem fiecare de treaba lui și de pătrățica lui, dacă vreți să ne salutăm, bine, dacă nu, nu, dacă vreți ne susținem pe traseu, dacă nu, nu, nu am niciun fel de problemă, în rest, cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție.

Sebastian Chitoșcă: M-ai băgat în aceeași oală cu Zanni, eu nezicându-ți nimic în consiliu. Asta e clar dovada că tu ești frustrat. Prietenie cu tine nu am căutat niciodată, nici de deranjat nu te-am deranjat niciodată.

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție! Fostul concurent de la „Survivor România 2021” are ordin de restricție: „Îmi arată poze cu tine vânătă...”

Sebastian Chitoșcă i-a reproșat lui Ștefan că s-a contrazis de nenumărate ori și că nu face altceva decât să mintă, motiv pentru care nu a vrut să mai continue discuția cu el.

Citeste si: Sebastian Chitosca, reactie nervoasa fara precedent! "S-a aruncat pe jos! Ce e teatrul asta?" Faimosul sare sa-l bata pe Albert Oprea, dupa pierderea unui punct in jocul de recompensa!