Acum au o ZAMBET de milioane, dar in tinerete erau rasul lumii! Ce vedete au purtat aparat dentar - FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 17:15

Nu toate celebritatile au avut zambetul perfect, majoritatea au trecut pragul clinicilor stomatologice si au indurat ani de chin si de durere.

De la Angelina Joilie pana la Marilyn Manson, toti au purtat aparat dentar. Minunat este ca l-au purtat cu mandrie si au reusit in cele din urma sa-l transforme intr-un trend.

 

Ce va putem spune inainte de vizionarea galerie foto de mai jos este faptul ca nu erau atat de frumoase cu aparat dentar, sa nu o uitam pe Gwen Stefani, care a purtat ani de zile.

Insa ceea ce conteaza in final este ca rezultatele sunt neasteptat de bune si chiar daca acestia au fost nevoiti sa treaca prin dureri groaznice, in cele din urma a meritat efortul.

 

Lukoil din Rusia continuă să pompeze în Europa - deocamdată

 

Vezi foto mai jos!

Angelina Jolie

Marilyn Manson

Gwen Stefani

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies