Actorul Ozcan Deniz culege laurii succesului si ca regizor de film! Acesta a participat alaturi de Nurgul Yesilcay, la gala de lansare a filmului “Ikinci Sans”/ “A doua sansa”, care s-a desfasurat de curand, la Baku

Ozcan Deniz, protagonistul serialului “Ziua in care mi s-a scris destinul”, s-a dedicat in ultimii ani serialelor turcesti si cinematografiei, in detrimentul muzicii.

Acesta a filmat intr-un ritm alert pentru productia “Ikinci Sans”/ “A doua sansa”, pe care a regizat-o si in care joaca rolul principal, avand-o  drept partenera pe celebra actrita a micului ecran din Turcia, Nurgul Yesilcay  (personajul Gulseren din “Furtuna Pe Bosfor”).

Filmul a fost lansat in cinematografele din Turcia, pe 18 noiembrie si se bucura de mare succes. Insa treptat a cucerit si marile ecrane din alte tari, unde a fost primit de public cu acelasi mare entuziasm.

Ozcan Deniz si Nurgul Yesilcay au demarat un turneu de promovare a filmului “Ikinci Sans”/ “A doua sansa” in marile orase din Turcia, dar s-au indreptat si spre Europa, ajungand in Germania, unde s-a lansat in cadrul unei gale la Berlin si au ajuns chiar si in Azerbaidjan.

In cadrul fastuoasei gale din Baku, din 26 noiembrie 2016,  filmul s-a bucurat de mare succes, iar actorii au fost asaltati de fanii infocati care si-au dorit sa ii surprinda in fotografii sis a le transmita un mesaj. Atat Ozcan cat si Nurgul au purtat tinute elegante si au comunicat cu multi dintre cei prezenti la eveniment.

Ozcan Deniz (44 de ani) este un talentat cantaret, avand in palmares 11 albume, un actor celebru, cu multe roluri in CV (este cunoscut in Romania din productia “Havin: Doua vieti, o dragoste"), dar si scenarist si regizor. Il puteti vedea in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate