Actorul Arif Erkin (bunicul lui Seyit din "Steaua sufletului"), un adevarat parinte pentru toti colegii sai din serial! Iata ce relatie frumoasa de prietenie a stabilit cu mai tinerii sai discipoli!

Arif Erkin este considerat unul dintre cei mai talentati actori de teatru si film din Turcia.

Pe numele lui complet, Arif Erkin Guzelbeyoglu s-a nascut in 1935 in orasul Gaziantep si a devenit o personalitate remarcabila in multe domenii de activitate. De-a lungul vietii sale, Arif Erkin a fost arhitect, muzician, actor de teatru si cinema, birocrat si a avut multe realizari importante, insa cele mai mari succese le-a inregistrat in domeniul actoriei.

Anul trecut a fost cooptat in distributia serialului "Steaua sufletului", unde a acceptat sa joace rolul Mustafa Zahir, bunicul protaginistului Seyit. In ciuda varstei destul de inaintate, actorul continua sa joace cu aceeasi daruire alaturi de mai tinerii lui colegi, considerandu-i o sursa de energie.

Citeste si: Șocant! Un nou deces în familia lui Emi Pian la câteva ore după moartea șefului clanului Duduienilor! Decizie bombă a familiei - capital.ro


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies