Acesti romani vor primi vouchere de 3.000 de euro in urmatoarea perioada

Peste 500 de cupluri vor primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, in cadrul Programului FIV - „O sansă pentru cuplurile infertile”, iar alte aproape 100 de dosare inscrise in program vor fi analizate in perioada urmatoare.

Potrivit unui comunicat de presa remis joi AGERPRES de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, peste jumatate din voucherele pentru cuplurile infertile inscrise in programul FIV au fost acordate.

În doua luni si jumatate, 510 cupluri au obtinut aprobarea pentru a primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, alte aproape 100 de dosare vor fi analizate in perioada urmatoare, iar patru au fost respinse, mentioneaza sursa citata.

Sprijinul financiar acordat de Primaria Capitalei pentru cuplurile infertile este de circa 3.000 euro, pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

1.000 de cupluri din Bucuresti - care au indicatie medicala pentru FIV, iar varsta partenerei este intre 24 si 45 de ani - pot obtine acest ajutor financiar.

Conditiile pentru a beneficia de acest sprijin sunt incluse in regulamentul postat pe site-ul ASSMB, la sectiunea Proiect FIV sau direct pe www.fiv.assmb.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate