Acestea sunt culorile alimentelor care lupta cu cancerul! Iata ce trebuie sa consumi!

Un numar sporit de studii arata legaturi intre obiceiurile alimentare sanatoase si prevenirea anumitor forme de cancer.

Cercetarile au descoperit ca alimentele colorate si proaspete care tind sa fie bogate in substante fitochimice care sporesc imunitatea sunt cele mai capabile sa faca acest lucru.

Alimente rosii - Consumul de tomate a fost pus in legatura si cu lupta impotriva tumorilor maligne pancreatice. Se crede ca acest lucru este datorat licopenului, care mai este gasit si in ardeii rosii si in fructele de padure de culoare rosie, pepenele rosu sau varza rosie.

Alimentele portocalii - Substantele fitochimice care furnizeaza culoarea oranj legumelor precum dovleacul si morcovii s-a dovedit a fi eficiente in tratarea tumorilor tractului digestiv. Acidul cafeic, gasit in mari cantitati in cartofii dulci (batate sau igname) s-a dovedit ca incetineste dezvoltarea celulelor maligne ale sanului.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate