Acestea sunt alimentele pe care le poti consuma si dupa ce expira!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2017, 09:35

Recent o echipă de cercetători britanici de la un laborator de analize alimentare a descoperit că, dacă sunt ambalate şi păstrate corespunzător, multe alimente din frigider pot fi consumate şi după data de expirare.

Paste
Pastele făinoase au de obicei o durată de viaţă extrem de lungă faţă de alte produse. Important e să le ţineţi la rece, într-un borcan uscat, ferite de aer. Atenţie: se pot consuma şi la trei ani după data de expirare menţionată iniţial pe pachet.

Oua
Stiati că ouale pot fi consumate si la trei saptamani dupa ce expira? Asta daca le tineti in partea de jos a frigiderului, ci nu in cofrajul de pe uss.

Înainte să le consumaţi puneţi-le într-o oală cu apă. Dacă plutesc sau miros urât aruncaţi-le! Dacă nu, poftă bună!

Painea
Pe ambalajul pâinii este trecută data limită recomandată consumării produsului în condiţii calitative optime. Însă dacă ţineţi pâinea în frigider, aceasta poate rezista până la câteva săptămâni. Dacă o lăsaţi pe bufet mucegăieşte şi devine sfărâmicioasă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies