Aceste FEMEI NU sunt CELEBRE pentru chipul lor deosebit de frumos! Nici nu iti inchipui ce le face atat de speciale

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 10:25

Sunt atat de celebre nu pentru ca arata foarte bine, ca au picioare lungi, fata frumoasa sau sani imensi, ci pentru alte detalii carora nu le-ai acorda nicio importanta la prima vedere.

Dovada cea mai incontestabila ca increderea in sine este totul, o reprezinta aceste femei. Actrita Brook Shields sau renumitul model Natalia Vodianova sunt doar cateva exemple. Ele au nu doat un corp frumos ci sprancenele lor sunt foarte stufoase, lucru care le-au facut celebre. Barbara Streisand este faimoasa pentru nasul ei mare. iar David Bowie are culoare ochilor diferiti. Iata o GALERIE FOTO cu starurile care au facut din defectele lor un adevarat cult al frumusetii!

Culoarea ochilor diferita David BowieSani mici Keira Knightely

Mâna Alexiei, fata care și-a pierdut membrele superioare în urma unui accident produs în Pașcani, a fost găsită de fratele ei, între fiarele autocarului

Nas mare Kate Bosworth

  ></span></p>

     <p> </p>

    </div>

    
<!-- Tags -->
<div class= Taguri:


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies