Aceste 5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. Iată LA CE VOR AVEA NOROC!

Cu pasi repezi ne indreptam spre finalul primei luni a anului 2019.

Ianuarie nu ne-a dat ragazul sa ne odihnim dupa finalul anului 2018 si petrecerile de sezon, pentru ca sistemul solar ne-a luat tare din prima zi a anului!

Marte, planeta energiei si actiunii, a intrat din 1 ianuarie in Berbec, semnul pe care il coordoneaza, deci energie si actiune maxima pentru toata lumea.

Uranus, planeta imprevizibilitatii si schimbarilor socante de viata, a iesit din retrograd pe 6 ianuarie, alaturandu-se celorlalte planete ale sistemului solar care sunt in miscare directa.

Iesirea lui Uranus din retrograd a marcat doua mari fenomene: pe de-o parte faptul ca pana in martie 2019 suntem fara nicio planeta retrograda, primind o sansa unica pe acest an. Afla ce aduce major pentru zodia ta acest context!

Pe de alta parte, Uranus isi continua ultimele doua luni in Berbec, tranzit ce dureaza din 2011 si care se va mai repeta tocmai in 2099 ! Ultima reprezentatie Uranus in Berbec se joaca pana in martie, cand Uranus intra in Taur pana in 2026 ! Afla ce aduce zodiei tale ultima runda al rebelului Uranus in Berbec!

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate