Aceasta fetita s-a nascut cu gura sigilata si a fost hranita pe nas. Cum arata acum, dupa operatia care i-a redat dreptul sa zambeasca

Amethyst Santos s-a nascut in Manila, Filipine si are acum 3 ani.

Amethyst s-a nascut fara maini, picioare si cu un sindrom rar, di cauza careia buza inferioara era lipita de cerul gurii. Recent ea a trecut printr-o operatie ralizata in premiera, in speranta ca va putea sa simta gustul mancarii sau sa vorbeasca, pentru prima data, cu parintii sai.

De la nastere, ea a fost hranita cu ajutorul unui tub, deoarece buza inferioara ii este lipita de cerul gurii iar mandibula ii este subdezvoltata si lipita de craniu. Amethyst se afla inca in spital, dupa cea de-a doua operatie, facuta pentru reconstruirea mandibulei, dar mama ei spune ca a fost incantata de prima mancare pe care a gustat-o.

"Am asteptat trei ani acest moment. Sunt fericita si nervoasa", a marturisit mama. Femeia a povestit ca, in timpul sarcinii, a avut sangerari timp de aproape o luna. Apoi, la cinci luni, doctorii au descoperit ca fatul e dezvoltat insuficient.

Doar unul dintr-un milion de oameni este afectat de acest sindrom genetic.

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate