Accident extrem de grav în Vâlcea, între un autocar cu peste 50 de pasageri și un autoturism. Un tânăr de 22 de ani a murit în urma impactului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iun 2024, 12:27

Accident grav în Vâlcea, între un autocar cu peste 50 de pasageri și un autoturism. Un tânăr de 22 de ani a murit în urma impactului

Sursa: Facebook

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Tomșani, județul Vâlcea, între un autocar care transporta 51 de elevi și cinci adulți și un autoturism. Șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, și-a pierdut viața în urma impactului.

Accidentul grav a avut loc în această dimineață de sâmbătă, 15 iunie 2024, pe DN 67, pe raza comunei Tomșani.

Potrivit pompierilor vâlceni, echipajele de intervenție ajunse la fața locului au constatat că în accident au fost implicate un autoturism, în care se afla o persoană încarcerată, și un autocar plin cu copii și adulți.

Șoferul autoturismului a murit la fața locului

Șoferul autoturismului, încarcerat în vehiculul său, a fost scos de către pompieri, însă, din păcate, a fost declarat decedat la locul accidentului.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (1 persoană încarcerată) și un autocar (51 de minori și 5 adulți).  Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de Pompieri, dar din nefericire, a fost declarată decedată. 

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical (2 minori cu atac de panică și șoferul cu escoriații). Șoferul și un minor au fost transportați la spital”,  a transmis ISU Vâlcea, potrivit newsflux.ro.

În urma coliziunii, pasagerii din autocar au fost evaluați medical. Doi copii au suferit atacuri de panică, iar șoferul autocarului a suferit câteva julituri.

Atât șoferul autocarului, cât și unul dintre copii, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Citește și: Accident fatal pe drumul Arad-Oradea: Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce vehiculul său a fost proiectat în afara carosabilului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că accidentul s-a produs pe DN 67, în zona localității Tomșani.

Circulația rutieră în zonă a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și pentru desfășurarea cercetărilor necesare.

Cum s-a produs accidentul

Autoritățile continuă investigațiile la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului neplăcut. 

Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Tragedie la Clubul de Canotaj Orșova: Un adolescent de 14 ani a murit electrocutat în timp ce se juca

Deocamdată, se cunoaște doar faptul că autocarul, în care se aflau 50 de elevi care mergeau în excursie, a intrat în coliziune cu un autoturism.

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.