A vrut sa aiba parte de momente fierbinti cu sotia, insa UITE ce a patit un pensionar dupa ce a luat o pilula minune!

Pilula nu a functionat, insa. Ajutorul la care spera bietul reclamant nu era in niciun caz de la OPC.

Barbatul - in varsta de 70 de ani - povesteste nervos ca si-a dorit o seara romantica, alaturi de sotia mai tanara cu doi ani. Atat de mult, incat a dat un sfert de pensie pe tubul cu opt pilule pentru potenta.

Pentru esecul in pat, cel trecut de mult de varsta aventurilor, a cerut - direct la magazinul de leacuri naturiste - sa fie despagubit. S-a izbit, insa, de refuzul patronului.

Pana sa le cumpere, omul recunoaste ca a avut indoieli. Dilemele i le-a risipit... tot comerciantul. Convins de ceea ce e in stare, barbatul baga mana-n foc ca medicamentul este contrafacut. Nu de-alta, dar altele au avut efect.

Cei de la OPC trebuie sa afle acum daca pilulele sunt eficiente sau nu: „Daca rezultatele de laborator vor fi negative si vor scoate la iveala anumite probleme ale acestui produs, se va retrage de la comercializare si se vor sanctiona importatorul si distribuitorul. ”

Patronul magazinului care vinde pastilele de potenta risca o amenda de pana la 30 000 de lei si suspendarea activitatii. Cat despre reclamant, batranul are sanse mari sa isi primeasca banii inapoi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate