A venit la un eveniment monden cu niste PICIOARE DEZGUSTATOARE! Vezi despre cine este vorba FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 06:40

Kate Moss poate ca este considerata unul dintre cele mai atragatoare fotomodele din toate timpurile, insa cu siguranta are defectele ei.

Vedeta a a participat marti noapte la un eveniment caritabil in Londra, unde a fost imbracata intr-o superba rochie neagra, lunga. Insa nu vestimentatia a facut ca ea sa fie in centrul atentiei, ci picioarele ei.

 

Se pare ca fotomodelul nu s-a deranjat sa isi faca pedichiura inainte de a participa la eveniment, si acest lucru s-a vazut din plin in sandalele pe care a ales sa le incalte.

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!

Lasand la o parte faptul ca are niste degete proportionate groaznic si nu era data nici macar cu lac pe unghii, vedeta avea la degetul mare al piciorului drept o rana si o pata de sange.

 

Kate Moss nu este singura celebritate de la Hollywood care nu are picioarele tocmai frumoase.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!