A slabit 90 de kilograme in 15 luni si atarnau pieile pe ea. A avut nevoie de 3 operatii estetice, dar acum toti barbatii intorc capul dupa ea

Femeia cantarea aproape 200 de kilograme.

La varsta de 20 de ani, doctorii au sfatuit-o pe Kaitlyn Smith sa faca un bypass gastric, pentru ca greutatea enorma la care ajunsese ii punea in pericol viata. Totusi, nu a apelat la chirurgie, ci a gasit un instructor de fitness care s-a oferit sa o ajute.

Cu un regim aproape militar, in care facea exercitii de sase ori pe saptamana si manca sanatos, ea a reusit sa  slabeasca, in doar 15 luni, peste 90 de kilograme, dar a avut nevoie de chirurgi pentru a scapa de excesul de piele. Cu ajutorul a trei operatii estetice, doctorii i-au indepartat alte 15 kilograme de piele in exces.


Cele trei operatii s-au desfasurat pe o perioada de opt luni si au inclus indepartarea burtii, remodelarea fundului si indepartarea pielii de pe piept, spate si brate.

"Am slabit atat si vroiam sa ma simt frumoasa in pielea mea, dar parca stateam in vechiul meu corp, din care nu reuseam sa evadez", a povestit ea despre perioada in care se lupta cu excesul de piele. "Acum simt ca traiesc, din nou. Ma bucur de fiecare zi cu care sunt binecuvantata", a adaugat ea.

Iata cum arata Kaitlyn acum:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate