A SCAPAT CU VIATA, dar ar fi preferat sa NU. Surpriza de care a avut parte o pacienta, dupa externare!

,

O femeie din Arizona, Statele Unite, inca se mai intreaba, dupa ce a fost intepata de un scorpion veninos, ce o doare cel mai tare: intepatura scopionului sau banii pe care ii datoreaza spitalului pentru tratament.

Pacienta, pe nume Marcie Edmonds, in varsta de 52 de ani, datoreaza spitalului unde a fost internata mai mult de 83 000 de dolari. Medicii i-au explicat femeii ca o doza de antidot contra veninului de scorpion costa in jur de 40 000 de dolari. Pacienta a avut nevoie de administrarea a doua doze pentru a supravietui intepaturii extrem de veninoase care i-a pus viata in pericol.

Marcie Edmonds este bine acum, dar plata facturii medicale i-a dat mai multe dureri de cap decat intepatura scorpionului.

Cu ajutorul asigurarii medicale a reusit sa achite in jur de 60% din costuri, adica 57 000 de dolari. Pensionarei ii mai ramane acum sa scoata din buzunar 25 000 de dolari. Femeia a avut ghinionul sa fie intepata de un scorpion in timp ce curata aerul conditionat din garaj. Insecta era ascunsa in carcasa aparatului.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Babele 2021. Ce înseamnă, de fapt, dacă plouă de baba ta

VIDEO România are, oficial, doar 200 de cazuri de infectare cu tulpina britanică a SARS-CoV-2, spune Adriana Pistol

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Tradiții și obiceiuri de mărțișor. Ce trebuie să faci în primele zile din martie

Încep Babele! Tradiții și superstiții de 1 martie! Ce nu trebuie să faci de astăzi până pe 9 martie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies