A pus hăinuţele pe raclă, iar a treia zi de la naştere, copilul a început să-şi revină. Acum trăieşte şi este perfect sănătos

Povestea cutremuratoare despre puterea credintei si iubirea nemarginita a lui Dumnezeu pentru oameni

După o naştere dificilă, fiul meu s-a născut prematur (8 luni). Ca şi cum aceasta nu ar fi fost de ajuns, copilul s-a născut cu foarte multe probleme: hipoxie (lipsă de oxigen), detresă respiratorie (datorată dezvoltării insuficiente a plămânilor), tahicardie, suflu sistolic.

Medicii erau foarte reticenţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bebeluşului. Din cuvintele şi gesturile lor îmi puteam da seama că erau neputincioşi. Grăitor în acest sens este îndemnul medicului neonatolog adresat familiei mele de a se ruga pentru mine şi pentru copil; situaţia era dramatică. Familie, medici, eram cu toţii cuprinşi de disperare.

Citeste si: Marele regret al lui Mihai Constantinescu. Ce îl durea cel mai tare pe artist

Citeste si: "Mi-a spus că mergem la dentist, dar în realitate ne îndreptam către orfelinatul unde m-a părăsit". Povestea care te va pune pe ganduri

Citeste si: Cine este, de fapt, tatal Elizei Iliescu? Cea mai batrana mama, raspuns halucinant

prematur

Dar Dumnezeu a vrut să-şi arate din nou iubirea Sa nemărginită faţă de oameni.

Mama mea care are foarte mare evlavie la Cuvioasa Parascheva (în familia noastră acest nume este o tradiţie, numele mamei şi al uneia dintre surorile mele fiind Parascheva), a luat hăinuţele cumpărate din timp pentru noul-născut şi a mers cu ele la Mitropolie. S-a rugat la Cuvioasa Parascheva cu lacrimi pentru însănătoşirea pruncului şi a pus hăinuţele pe racla cu moaştele Sfintei. Apoi s-a grăbit cu ele la spital şi a îmbrăcat copilul muribund cu ele. A treia zi de la naştere, copilul a început să-şi revină. Acum trăieşte şi este perfect sănătos. Suntem recunoscători pentru ajutorul dat nouă de Mântuitorul Hristos, Care pururea lucrează minuni prin sfinţii Săi.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: ganduridinierusalim.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate