A pus carne tocata intr-o punga si a intins-o cu facaletul, pana cand s-a transformat intr-o foaie dreptunghiulara. Cand o sa vezi cum a gatit-o, o sa iti lase gura apa! E genial!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 15:02

Atentie, reteta asta poate avea un puternic impact emotional!

Cu siguranta nu ai mancat ceva ma bun decat aceasta rulada de bacon afumat umplut cu carne de carnati!

Pentru a prepara aceasta delicatesa ce poate ingrozi orice medic cardiolog, ai nevoie de:

- 500 de grame/ 13-14 felii de bacon afumat, taiat gros
- 500 de grame de carne tocata, condimentata pentru carnati
- ingrediente pentru umplutura (ciuperci, spanac, branza etc.)
- o punga sigilabila de 1 litru

Cum se prepara? Pentru a pregati exteriorul ruladei, pune carnea tocata intr-o punga sigilabila si taie-i colturile, pentru

a permite aerului din interior sa iasa, apoi intinde bine carnea pana cand obtii un strat uniform.

Taie fata superioara a pungii si rastoarna foaia de carne peste o foaie de hartie de gatit, apoi adauga umplutura. In clipul video de mai jos, s-au folosit ardei grasi, ceapa verde, branza si spanac, dar poti folosi ce ai la indemana.

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare

Ruleaza

carnea in jurul umpluturii, insa ai grija sa nu lasi hartia in interior. Pune rulada de-o parte, pana cand prepari invelisul tesut din fasiile de sunca afumata, pe care il vei infasura in jurul ruladei.

Iata un material video explicativ: