A pierdut pariul si a trebuit sa se dezbrace in fata baiatului cu pizza. Cum a reactionat tanarul cand a vazut asa intampinare

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:40

Curierii nu stiu niciodata la ce sa se astepte cand suna la usa. Cateodata, au parte si de surprize placute.

O studenta de la Universitatea din California a pierdut un pariu si a trebuit sa renunte la haine si sa raspunda la usa cu ce avea mai "pretios" la vedere.

Din inregistrare se vede ca tanara nu este intimidata de ipostaza si nu se simte incomod in fata tanarul, insa acesta a fost luat prin suprindere si nu isi poate stapani entuziasmul.

Obiceiul spune ca un curier trebuie sa primeasca la livrare 20% bacsis, dar acesta a plecat, probabil, fericit si fara bani.

Iata imaginile:

Mini Pizza Margherita pentru copii. Rețeta specială a Patrizei Paglieri la Dimineața cu noi, 14 aprilie 2022

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 

 

Taguri:

Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies