A orbit dupa ce si-a turnat intentionat in ochi solutie pentru desfundat chiuveta! Uite care este motivul halucinant pentru care a facut asta

,

O britanică în vârstă de 30 de ani are încă din copilările obiceiuri foarte ciudate care nu numai că-i punea pe părinţii ei pe gânduri, dar îşi punea şi sănătatea în pericol.

Jewel Shuping îşi aduce aminte că se plimba prin casă noaptea, fără să aprindă vreun bec sau obişnuia, în zilele însorite, să se uite fix la soare.

La vârsta de 18 ani, tânăra şi-a cumpărat o pereche de ochelari cu rame negre, foarte groase şi un băţ din trestie de zahăr, pe care îl folosea, asemenea orbilor, pentru a se orienta, scrie mirror.co.uk.

Iar la 20 ani, tânăra putea citi fără probleme în limbajul Braille. Toate acestea, deşi vederea ei era una perfectă.

Tânăra avea o dorinţă inexplicabilă de a fi oarbă, dorinţă pe care şi-a îndeplinit-o la 23 de ani, când şi-a băgat în ochi soluţie pentru desfundat ţevile.

Deşi pierderea vederii este, pentru toţi oamenii, cel mai mare coşmar, pentru femeia care are acum 30 de ani a fost un vis. „Când aveam 6 ani, mă simţeam bine la gândul că aş putea fi oarbă. Mama îmi spunea să nu mă mai uit la soare, pentru că asta mi-ar fi putut afecta vederea, iar eu mă uitam pe ascuns, sperând că aşa voi orbi. Dar nu s-a întâmplat”, a povestit Jewel.


 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies