A murit o celebra actrita! Lumea filmului este in doliu

Actrita distinsa cu Emmy, cunoscuta atat din filme, cat si din seriale de mare audienta, a murit dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare.

Rosemary Murphy, actrita distinsa cu Emmy, cunoscuta atat din filme, cat si din seriale de mare audienta, a murit la varsta de 87 de ani.

Cunoscuta mai ales din "To Kill a Mockingbird", unde a intruchipat-o pe Maudie Atkinson, actrita fusese diagnosticata recent cu cancer de esofag, a confirmat agentul sau pentru Hollywood Reporter. Rosemary Murphy a murit in casa sa din New York, a mai spus acesta, conform ContactMusic.

Actrita, nascuta in Germania, a castigat un Emmy pentru prestatia din serialul "Eleanor and Franklin", din anii '70. A mai jucat in telenovela "All My Children", dar si in seriale precum "Columbo", "Magnum, P.I.", "Verdict: Crima", "Lege si ordine" sau "Frasier". In 1977 a aparut in "Julia", alaturi de foarte tanara, pe atunci, Meryl Streep, iar cel mai recent a jucat in "The Savages", cu Philip Seymour Hoffman, in filmul de groaza "After.Life", din 2009, alaturi de Christina Ricci si Liam Neeson. Ultimul sau film a fost "The Romantics", din 2010. A lasat in urma patru copii din casatoria cu actorul britanic Reginald Marsh, decedat in 2001.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate