A murit Lisa Loring, prima actriță care a dat viață personajului Wednesday Addams! S-a stins la 64 de ani în urma unui AVC

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 ian 2023, 11:28

A murit Lisa Loring, prima actriță care a dat viață personajului Wednesday Addams

Sursa: Twitter @BreakingCN/@TheBeefhead - colaj Kanal D

Lisa Loring, prima actriță care a dat viață personajului Wednesday din prima ecranizare a serialului „Familia Addams”, a murit la 64 de ani în urma unui AVC.

Lisa Loring, prima Wednesday Addams, care a dat viață personajului în seria

„Familia Addams”, difuzată între anii 1964-1955, a murit la vârsta de 64 de ani în urma unui accident vascular cerebral, relatează  The Guardian.

A murit Lisa Long, prima actriță care a interpretat personajul Wednesday Addams

Lisa Loring a închis ochii pentru totdeauna sâmbătă, la spital, înconjurată de familia ei, potrivit anunțului uneia dintre fiicele actriței. O prietenă apropiată de Lisa, scriitoarea Laurie Jacobson, a declarat că actrița „a

suferit un accident vascular cerebral masiv cauzat de fumat și de hipertensiune arterială”
și a fost stat conectată la aparate timp de trei zile înainte ca familia ei să ia decizia deconectării sale de la aparate.

Actrița a jucat-o pe Wednesday Addams, fiind prima interpetare din istorie, la vârsta de doar cinci ani. Serialul a fost difuzat între anii 1964- 1966 și a fost o adaptare a benzilor desenate realizate de Charles Addams.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citește și: Când începe sezonul 2 din serialul Netflix „Wednesday”

Interpretatea personajului Wednesday Addams, realizată tă Lisa Loring, a fost o inspirație și pentru ulterioarele actrițe care au jucat acest rol. Cea mai recentă adaptare a fost făcută de Netflix, cu Jenna Ortega în rolul „fetiței sumbre”, care s-a făcut remarcată pentru modul „întunecat” în care a interpretat rolul, dar și pentru dansul pe care l-a inventat,care a devenit viral și în care a adăugat o mișcare făcută de Lisa Loring în serialul original.

Alte actrițe care au mai interpretat rolul lui Wednesday Addams sunt Noel Von Sonn (1973), Nicole Fugere (1998), Debi Derryberry (1992- voce), Chloë Grace Moretz (2019- voce), Cindy Henderson (1973- voce) și Christina Ricci (1991- 1993).

Cine a fost Lisa Loring

Lisa Loring, născută Lisa Ann DeCinces, s-a născut în Insulele Marshall în 1958 și s-a mutat, ulterior, în Hawaii, apoi în Los Angeles alături de mama ei. Primul rol pe care l-a obținut a fost în drama medicală Dr. Kildare.

Citește și: Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Sambata, de la 22:30, celebritatile de la “Bravo, ai stil! Celebrities” dau viata personajelor din filme celebre

Lisa a devenit populară pentru interpretarea rolului Wednesday Addams, după care a mai avut apariții și în sitcom-ul The Pruitts of Southampton și în filmul The Girl from U.N.C.L.E. În aceeași perioadă, a fost make-up artist pe platoul filmului Traci’s Big Trick, unde s-a cunoscut cu al treilea ei soț, Jerry Butler.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.