A murit Coolio! Artistul american, devenit celebru odată cu piesa Gangsta’s Paradise, a fost găsit fără viață

,
coolio a murit

Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

[Sursa foto: Instagram Coolio]

A murit Coolio, celebrul artist american care a devenit cunoscut odată cu piesa Gangsta’s Paradise. Coolio avea 59 de ani și a fost găsit mort în baia unui prieten.

Coolio a murit! Anunțul trist a fost făcut de către managerul său care a declarat că artistul american, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, devenit cunoscut odată cu lansarea piesei Gangsta’s Paradise, a fost găsit mort în baia unui prieten.

Din primele informații, artistul în vârstă de 59 de ani ar fi suferit un stop cardiac. 

Citeste si: Momentul în care Masha Amini se prăbușește în „sala de reeducare„ pentru hijab necorespunzător. Craniul tinerei iranience fusese zdrobit, arată documentele medicale

Coolio a murit 

coolio a murit

Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

[Sursa foto: Instagram Coolio]

Artistul american Coolio, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul morții lui Coolio a fost făcut de managerul său, care a declarat că artistul, devenit cunoscut odată cu lansarea piesei Gangsta’s Paradise, a fost găsit inconștient, întins pe podea, în baia unui prieten.

Îndrăgitul artist american se afla în vizită la un prieten. Pentru că întârzia să revină de la baie, prietenul s-a dus să verifice şi l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient, transmite dpa, care citează site-ul tabloid MZ.

Nu este clară cauza morţii lui Coolio, dar managerul său a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac, scrie AGERPRES. 

Coolio a murit la 59 de ani 

Coolio a murit la vârsta de 59 de ani. El și-a început cariera în California la sfârşitul anilor 1980, dar a devenit celebru cu „Gangsta's Paradise” din 1995, care a apărut pe coloana sonoră a filmului „Rebellious Minds”. 

Melodia i-a adus un premiu Grammy anul următor. El a reluat refrenul şi muzica „Pastime Paradise”, o melodie de Stevie Wonder lansată în 1976. Reţeta a fost una câştigătoare, cu milioane de exemplare din „Gangsta's Paradise" vândute în întreaga lume.

Artis Leon Ivey Jr., născut pe 1 august 1963, cunoscut sub numele de scenă Coolio, a fost un rapper, actor şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la mijlocul anilor 1990, graţie albumelor ”It Takes a Thief” (1994), ”Gangsta's Paradise” (1995) şi ”My Soul” (1997). Cele mai cunoscute single-uri ale sale sunt piesele ”Gangsta's Paradise”, ”Fantastic Voyage”, ”C U When U Get There” şi ”1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)”.

Rapperul a devenit interesat de gastronomie şi a lansat un serial online intitulat ”Cookin' with Coolio”, dar şi o carte de reţete culinare. 

Citeste si: Cine e Masha Amini, arestată pentru că hijabul nu îi acoperea în totalitate părul! Moartea ei a declanșat val de proteste în Iran

Sursă: AGERPRES, NEWS.RO

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

Problema carburanţilor din Ungaria devine critică: MOL importă din Slovacia, dar a atins limitele capacităţilor sale logistice

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

2 trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies