A gasit o cutie incuiata in casa saracacioasa a bunicilor, dupa ce au murit si s-a chinuit cateva zile sa il deschida, fara succes. Cand a chemat un lacatus care a reusit sa sparga seiful, a inceput sa planga de uimire. "M-am imbogatit!"

Barbatul si-a relatat toata povestea pe reteaua Reddit, unde a postat si fotografiile-dovada.

Barbatul, care a folosit pseudonimul  “EvilEnglish”, a marturisit ca avea o relatie stransa cu bunicii sai. Bunica ii citea in copilarie din cartea "Comoara din insula" si asta l-a facut sa isi doreasca toata viata sa descopere o comoara ascunsa.

Dupa moarte, cei doi i-au lasat ferma mostenire nepotului preferat, care, atunci cand a venit sa faca curat acasa, a observat un covor murdar intr-o debara. A vrut sa-l arunce si, cand l-a ridicat, a facut o descoperire care i-a schimbat viata: un seif cu cifru, ingropat in podea.

S-a chinuti cateva zile sa il deschida, apoi a chemat un lacatus care l-a spart. Barbatul a dezvaluit ca bunicii sai erau colectionari pasionati asa ca se astepta ca seiful sa fie plin de obiecte de valoare, dar ce se afla in interior i-a depasit toate asteptarile.

In interior, sub un strat de caramizi, a dat peste un album cu monezi din 1937, pachete cu alte monezi sigilate, teancuri de bani, ceasuri, arme de colectie, cutii cu bijuterii si lingouri de argint.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate