A fost puzderie de copii! Bianca, Victor, Mădălin, Cristina şi Andreea, părinţi de 10

,

La finalul săptămânii trecute, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit cu Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi cu Andreea Mantea, la un eveniment destinat copiilor, unde au făcut schimb de sfaturi.

A mai rămas puţin timp până când vor deveni părinţi pentru prima dată, iar Cristina Şişcanu a dezvăluit că n-a stablit încă cum va naşte.


Mai mult de atât, Cristina Şişcanu a primit sfaturi de la Bianca: ”Când o să ajungi acolo, o să spui că vrei să fii prima. Cu o noapte înainte să nasc nu mai suportam. Voiam să dorm. Voiam să-mi văd copilul.
Dacă ai soacră sau mamă e ok. E un omuleţ micuţ, dar vă pune la pământ. Nici nu-ţi imaginezi.” a spus Bianca.

De asemenea, Bianca a vorbit despre micuţa Sofia, care a ajuns să cântărească nu mai puţin de opt kilograme:  ”Îmi doresc să nu aibă o carieră în media. Are opt kilograme şi jumătate. Mă duc să o iau când se trezeşte şi începe să mă privească.  La şapte dimineaţa se trezeşte. Azi s-a trezit la şase şi a început să se joace.”, a mai precizat Bianca.

Nici Andreea Mantea nu a lipsit de la evenimentul inedit şi a fost însoţită de David, care s-a arătat extrem de năzdrăvan.
”Mi-e frică pentru că o să fiu exact, nu ştiu cum să spun, ca soacrele alea rele. N-o să-mi convină nimic, n-o să vreau să-i arăt nimic.
S-a întâmpat să sune persoane cu care nu mai vorbisem de mult, dar într-un final a fost bine. Vreau ca iubita lui să fie o femeie bună, care să-l iubească aşa cum îl iubesc eu, să-l îngrijească aşa cum o fac eu. Când o să fiu sigură, o să fie bine.”, a mai precizat Andreea.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Adorabil! Andreea Mantea si-a pozat copilul si a postat fotografia pe facebook! Imaginea a facut furori

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt cei mai fericti parinti! Iata ce declaratii inedite au facut acestia despre ultimele evenimente din viata lor

Andreea Mantea, o mamica incredibil de sexy! Vedeta si-a aratat abdomenul perfect tonifiat si a dezvaluit secretul siluetei sale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies