A fost filmat Chistul din Iad! E socant ce s-a intamplat cand a vrut sa sparga umflatura din palma: "A umplut telefonul, adu-mi un prosop!"

Judecand dupa forta exmploziei, putem spune ca puroiul s-a acumulat acolo o lunga perioada de timp.

In imaginile de mai jos, inregistrate de un prieten al barbatului "suferind", se vede cum acesta tine chistul urias intre degete, in timp ce mana e pusa pe un prosop.

Dupa cateva momente, un alt prieten vine cu un ac si sparge umflatura iar puroiul incepe sa iasa afara. Dupa inca o lovitura, doctorului de ocazie ii vine ideea geniala de a apasa pe chist, moment in care continutul se transforma intr-o adevarata fantana arteziana, orbind obiectivul camerei de filmat a telefonului cu care era imortalizat momentul.

Inregistrarea se incheie cu barbatii razand, amuzandu-se de situatie:

 

Citeste si:

A observat ca ceva se misca sub umflatura din frunte si a mers imediat la medic, sa vada ce e acolo. Cand i-a facut prima incizie, chiar si medicul a fost surprins: "N-am vazut niciodata TREI" ---> https://goo.gl/g3Leb2

Avea un chist pe mana si a decis sa bage un ac in el! E incredibil ce s-a intamplat cand a inceput sa-l bata cu surubelnita ---> https://goo.gl/os3MGo

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate