A fost distrus cand a aflat ca sotia lui a murit intr-un accident de masina!Devastat, i-a dus flori la mormant in fiecare saptamana pana intr-o seara, cand a zis sa se uite la televizor. A incremenit cand a vazut cine era pe ecran

Cazul de mai jos, petrecut in Maroc, a socat o tara intreaga prin duritatea lui.

Totul a inceput intr-o zi in momentul in care un barbat, pe nume Abragh Mohamed, a primit un telefon prin care era anuntat ca sotia lui a fost implicata intr-un grav accident de masina si ca este in stare foarte grava.

In acel moment omul nu era in orasul in care locuia, insa s-a suit imediat in primul autobuz si s-a indreptat spre spitalul la care partenera lui de viata fusese internata.

A ajuns dupa 6 ore, insa era prea tarziu: a fost trimis direct la morga, unde i s-a spus ca trebuie sa ridice sicriul cu cadavrul femeii.

Citeste si: Stare de alertă! Guvernul a stabilit măsurile. Toți românii trebuie să le respecte! Ce se schimbă din 16 august - capital.ro

Indurerat, Abragh Mohamed a organizat inmormantarea iar de atunci, timp de 2 ani, a mers in fiecare saptamana la mormant si a depus flori.

Insa intr-o seara, in timp ce urmarea la televizor o emisiune care ii ajuta pe oamenii disparuti sa isi regaseasca familiile, a avut un soc: invitata din acea editie era chiar sotia lui, in carne si oase.

Femeia spunea ca si-a pierdut memoria in urma unui accident de masina in urma cu doi ani si ca, de atunci, incearca cu disperare sa ia legatura cu familia ei.

Acela a fost momentul in care barbatul si-a dat seama ca a ingropat pe altcineva! In cele din urma totul s-a terminat cu bine, iar cei doi s-au regasit.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies