A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului! Semnele se vad pe piele!

Cercetătorii din domeniul medical au descoperit un nou simptom al coronavirusului care a alertat doctorii.


In articol:

Dacă până în prezent se spunea că problemele respiratorii sunt simptomele fundamentale COVID-19, între timp s-a ajuns la concluzia că această maladie poate fi anunțată și de un alt simptom.

Citeste si: Coronavirus România, 10 aprilie: 5.467 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus. Crește numărul persoanelor vindecate

Cele mai des întâlnite sunt probleme respiratorii, tusea seacă, pierderea simţului mirosului şi a gustului, dar și oboseala. Între timp, specialiștii au ajuns la concluzia că noul COVID-19 poate fi anunțat și de simptome ale pielii.

Conform francezilor de la BMFTV, coronavirusul ar fi suferit mutații importante în ultimele luni, iar unele dintre noile simptome asociate infectării cu această maladie rară să văd pe piele.

A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului!

Citeste si: Nemultumirile romanilor aflati in carantina, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”!

Sursa amintită notează faptul că oficialii Sindicatului Național al Dermatologilor-Venerologi (SNDV) din Franța au constatat că apariția bruscă de pete roşii pe piele, uneori dureroase, şi a unor leziuni temporare de urticarie pot anunța infectarea cu COVID-19.

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest weekend? E cod galben de vânt în mai multe zone ale țării

”Un grup de WhatsApp format din peste 400 de dermatologi, organizat de SNDV, indică leziuni ale pielii, asociate sau nu cu alte simptome de COVID.

Alertăm publicul şi medicii pentru a detecta acești pacienți potențial contagioși cât mai repede posibil”, se arată în comunicatul de presă publicat de acest sindicat al dermatologilor din Franța.

Citeste si: Ordonanta Militara 8: noi restrictii pentru romani. Care sunt principalele prevederi

Citeste si: Coronavirus România 10 aprilie: Bilanțul ajunge la 5.467 de infectați

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate