A fost cea mai rece dimineata din acest sezon, pana acum. Minus 1 grad Celsius s-a inregistrat in centrul tarii, la Miercurea Ciuc

,

In zonele montane, oamenii au inceput deja sa faca focurile in sobe! Iar daca o vor tine asa, se anunta o toamna lunga si cam scumpa!

Cine a iesit din case in aceasta dimineata a avut parte de o surpriza rece, nu gluma! A fost cea mai rece dimineata de toamna, din acest an, asa ca hainele de vara au fost repede inlocuite cu  cele groase. Pantaloni lungi, bluze de lana, pantofi sau ghete, asa au luat-o matinalii la pas spre serviciu. Au fost 7 grade dis-de -dimineata la Piatra Neamt, asa ca oamenii au simtit nevoia sa  se incalzeasca si au facut focul in sobe.

Minus 1 grad aratau termometrele in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc si 1 grad la Intorsura Buzaului. La munte, la altitudini de peste 2.500 de metri, mercurul a scazut pana la minus 2, minus 3 grade Celsius. Vremea s-a racit semnificativ si pe Valea Prahovei. De cum s-au ivit zorii zilei, la Predeal erau doar 3 grade si 4 la Sinaia.  Temperaturile se mentin normale pentru aceasta perioada in sudul tarii, adica peste 20 de grade Celsius. Din aceasta noapte, insa, toamna ne aduce si ploi in sud-vestul tarii, dupa care se vor extinde si in celelalte regiuni. Partea buna este ca din weekend, vremea se va insenina.

 

Citește și:

De ce este Cruce Roșie astăzi în calendarul ortodox și ce sărbătorim, de fapt, de Acoperământul Maicii Domnului

Ce este bine să dai de pomană astăzi, de Acoperământul Maicii Domnului

Amenzi viteză 2021. Câți bani trebuie să plătești pentru fiecare kilometru peste viteza legală

Plata pentru vignetă în Bulgaria 2021. Cât costă și cum o plătești

Ghid de înrolare în legiunea străină. Care sunt cerințele și de ce documente ai nevoie


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies