A facut un pariu si si-a inlocuit roata de la masina cu una de bicicleta. Ce crezi ca s-a intamplat cand a plecat de pe loc cu ea? "Sa fiu sincer, la asta nu ma asteptam!"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:10

Un batranel din Statele Unite a dat curs unui pariu venit de la prietenii sai si a facut un lucru care, la prima vedere, pare nebunesc.

Bill Mould a vrut sa le demonstreze tuturor ca roata de bicicleta este suficient de rezistenta incat sa sustina greutatea unui autoturism.

A mers astfel pana la extrem si si-a montat pe propria masina, pe partea dreapta spate o astfel de roata in locul celei normale.

In mod surprinzator, spusele lui s-au adeverit. Mai mult, batranul chiar a dat si cateva ture cu autoturismul, fara niciun incident.

O femeie a murit după ce mașina în care se afla s-a lovit de un utilaj de deszăpezire

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Clipul a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 3.9 milioane de vizualizari. Iata imaginile:

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies