A doua minune pentru Amelia!

,

Sistemul sanitar românesc a condamnat-o la moarte, dar a scăpat ca prin minune. şi culmea, mai dă o şansă spitalelor de stat. Amelia Antoniu, tânăra care a intrat în septicemie, după o intervenţie chirurgicală aparent banală, e însărcinată. şi asemeni multor tinere, e hotărâtă să nu apeleze la sistemul privat.

După luni de suferinţă, Amelia Antoniu zâmbeşte sin nou. Dumnezeu şi-a întors faţa către ea şi -a demonstrat că în viaţă oamenii buni sunt recompensaţi. Ea a primit în dar un copilaş care să îi alinea suferită cumplită trăită acum cinci luni. În luna mai, Amelia ajungea mai mult moartă decât vie la spitalul universitar. Contractase o infecţie puternică din blocul operator al spitalului CF 2, în urma unei intervenţii chirurgicale de rutină. Nimeni nu îi mai dădea nicio şansă. După trei săptămâni de comă, medicii de la spitalul universitar au reuşit să o readucă la viaţă. Amelia Antoniu şi-a primit acum viaţa înapoi şi preferă să uite. A înlocuit ura faţă de un sistem sanitar care omoară oameni, în iubirea faţă de sufletul care îi creşte în pântece. Salvată din ghearele morţii, Ameila ştie că ea a fost excepţia. Alte femei nu îs la fel de norocoase ca ea. Alice Preda, tânăra adusă şi ea în pragul morţii tot în sala de operaţii a spitalului CF 2 , nu va avea aceeaşi bucurie. Femeia a pierdut atunci sarcina şi nu va mai putea avea copii niciodată.

 

Citește și:

George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!

Cu ce a fost îmbrăcată in sicriu Daniela Cușnir, cântăreața moartă în accident. Apropiații au plâns instant

Exclusivitate! Panica despre masca de protectie la scoala! Florentina Opris: "Cat de repede ati uitat de batista si unghiile taiate!"

În ce stare se află Jador, după ce a fost lovit în plin de o maşină, într-o intersecţie! Detalii de ultima ora!

Transformarea incredibila a lui Bursucu’! Cum arata indragitul prezentator dupa ce a slabit 16 kg


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies