A cunoscut-o pe bruneta asta pe Facebook si, pana la urma, s-a indragostit de ea si a convins-o sa se intalneasca cu el si in realitate. Avea emotii, dar cand a vazut-o pentru prima oara a avut un soc! Uite cum arata de fapt fata

Se spune ca nu ar trebui niciodata sa legi o relatie stransa cu o persoana pe care ai vazut-o doar pe internet din cauza ca sunt multe lucruri care nu se vad.

A aflat-o pe pielea lui un tanar care s-a indragostit de o bruneta pe care a cunoscut-o pe Facebook. Dupa 3 luni de vorbit pe chat i-a marturisit sentimentele lui si a convins-o sa se intalneasca cu el si in realitate.

In ziua cea mare tanarul era extrem de emotionat si a mers la locul de intalnire extrem de aranjat si pregatit. Doar ca, dupa ce a vazut-o in realitate pe cea la care visa, a avut un soc.

Aceasta era un pachet de muschi, avand fibra foarte dezvoltata mai ales la picioare, abdomen si maini. "Tu nu esti femeie deloc, nu stiu cum am picat in capcana asta! Daca o sa fiu cu tine, o sa ma simt ca si cum as fi un un barbat", i-a spus baiatul, care si-a cerut scuze si s-a facut nevazut.

Voi ce parere aveti, a exagerat sau nu?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate