A cumparat parizer sa-si faca sanvisuri, dar s-a INGROZIT cand l-a desfacut: "Mi s-a facut greata pe loc"

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 14 iul 2022, 18:15

Un barbat din Rusia s-a infiorat cand a vazut ce continea parizerul pe care tocmai il cumparase de la supermarket.

Anatol Voronkov, un tanar in varsta de 28 de ani, a remarcat ceva negru in mijlocul batonului de parizer cand l-a desfacut si a inceput sa-l taie felii. Initial a crezut ca ar putea fi boabe de piper, insa cand s-a uitat mai bine i s-a facut greata pe loc! In mijlocul parizerului era un soarece mort.

" Mi s-a facut rau, insa e bine ca sotia si copiii nu erau prin preajma si nici nu desfacusera batonul de parizer inaintea mea.

L-am cumparat de la un supermarket care promite produse de calitate clientilor", a declarat tanarul pentru un ziar local.

Clientul nemultumit cere ca fabrica care a produs parizerul ar trebui sa fie inchis. Barbatul a primit scuze din partea conducerii supermarketului, fiind despagubit. I s-a returnat suma pe care a platit-o pentru parizer." Nu vreau nicio despagubire, vrea ca fabrica sa fie inchis a", a adaugat barbatul.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!