A crezut ca o sa moara pe masa de operatie! Ioana Tufaru a lasat un mesaj de adio - Vezi aici ce a scris!

,
A crezut ca o sa moara pe masa de operatie! Ioana Tufaru a lasat un mesaj de adio - Vezi aici ce a scris!

Ioana Tufaru a fost supusa unei interventii de micsorare a sanilor si s-a temut ca nu va supravietui. Inainte de operatie ea a scris un mesaj de adio, un fel de testament de suflet, pe care le-a impartasit astazi, bucuroasa ca a scapat cu viata.

Ioana Tufaru a fost supusa unei interventii de micsorare a sanilor si s-a temut ca nu va supravietui. Inainte de operatie ea a scris un mesaj de adio, un fel de testament de suflet, pe care le-a impartasit astazi, la Antena 1, bucuroasa ca a scapat cu viata.


"Vreau o nouă viaţă. Aici sau dincolo. (...) Am pe cineva. Pe mama, dar ea, sărăcuţa, e prea sus ca să mă ajute să ies din mocirla asta. Mă pregătesc pentru noua mea viaţă. (...) Sunt înconjurată de oameni care mă dispreţuiesc. O parte din mine a murit o dată cu mama mea, pe care nu am putut să o salvez. Sunt emblema ratării. Aş vrea să mă iertaţi pentru tot. Am trăit în minciună, sunt un copil bătrân. Eu v-am iertat pe toţi, şi pe tine, tată (...)", a marturisit ea in scris.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies