A colaborat Petre Roman cu Serviciile Secrete? Răspunsul care a uimit-o pe Denise Rifai

,

In fiecare marti, la Kanal D, incepand cu ora 23:00, Denise Rifai va asteapta cu invitati din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.


In articol:

Formatul emisiunii aduce în fața publicului, în fiecare săptămână, un invitat nou, care trebuie să răspundă la cele mai incomode 40 de întrebări formulate cu mare atenție de jurnalista Denise Rifai. Invitatul din această seara la emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, este Petre Roman. 

Fostul premier al României se află față în față cu Denise Rifai și răspunde la cele 40 de întrebări care au rolul să dezvăluie aspectele din viața sa profesională, dar și pe cele ale vieții personale.

Citeste si: Oana Roman, bătută de Petre Roman în copilărie: "Mă bătea cu cureaua. A fost foarte dur!"

A colaborat Petre Roman cu Serviciile Secrete?

Primul Premier al României postdecembriste a avut o carieră politică îndelungată, ocupând mai multe demnități în statul român, de numele său fiind legate o serie de evenimente politice importante. Cu toate acestea, o intrebare sta pe buzele tuturor. A colaborat Petre Roman cu Serviciile Secrete?

" Evident că nu! Dacă aș fi fost cumva legat de aceste servicii, anumite lucruri care mi s-au întâmplat, rele, în cariera mea politică, probabil că nu s-ar mai fi întâmplat. A fost ciocnirea dintre convingerile mele și ceea ce reprezentau ei.

Am fost sef de promoție în 1969 la Facultatea de Energetică.

În 1969 cel care a fost Ministrul Învățământului, o mare personalitate a României, Mircea Malița, a avut ideea de a înființa burse pentru cei mai merituosi români, în specialitățile în care România nu avea specialiști. Am dat un concurs la care am fost îndemnat de profesorul meu Mitu Dumitrescu, dar și de profesorul Dorin Pavel. Am obținut prin concurs aceasta bursă a statului român și așa am ajuns la Toulouse.

Citeste si: Ce pensie are Petre Roman? Suma pe care o încasează fostul premier al României

Între cei care am fost fie la studii, fie la doctorat, eu am fost la doctorat, au fost aproximativ 200 de români. În felul acesta am făcut doctoratul. După un an petrecut la Toulouse, am obținut o diplomă, am putut să dau un alt concurs în Franța și așa am putut să fiu cadru didactic, profesor întâi la o Universitate, după la două, la trei.",

a mărturisit Petre Roman.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online “40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 26 ianuarie 2021 - VIDEO. Denise Rifai, fata in fata cu Petre Roman!

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Petre Roman, în această seară, de la ora 23:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”// „Vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții”

Ce vârstă are soţia lui Petre Roman! Care este, de fapt, diferenţa de vârstă între Silvia Chifiriuc şi fostul premier

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies