A cerut-o in casatorie pentru ca asteapta un COPIL? Primele imagini de la fericitul eveniment!

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 15 aug 2020, 09:44
video Foto(4)

Andreea Pirui si Marius au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea dragostei sezonul 2.

Marius a cerut-o in casatorie pe Andreea Pirui, chiar de ziua ei. Blodina nu se astepta ca iubitul ei sa faca acest pas, insa el a surprins-o atat pe ea, cat si pe toti ceilalti din jurul ei. 

Andreea Pirui si Marius de la Puterea dragostei s-au logodit

Marius i-a facut Andreei cel mai frumos cadou de ziua ei. Acesta a venit cu un tort sa ii ureze La multi ani si in timp ce toate telefoanele erau indreptate catre ei, acesta s-a pus in genunchi.

Andreea a fost mai mult decat emotionata in momentul in care acesta a scos inelul si i-a adresat intrebarea: ''Vrei sa fii sotia mea?''

Citeste si: Marius de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul: "După 10 luni de..." A vrut să se știe de la el!

Emotionata pana la lacrimi, Andreea Pirui nu a ezitat si i-a spus DA alesului sau.

La petrecerea de ziua ei erau prezenti mai fosti concurenti Puterea dragostei, printre care Andra Volos si Iancu Sterp. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea si Marius asteapta un copil?

Andreea si Marius s-au placut inca din prima clipa, iar atractia dintre cei doi a fost una care se vedea cu ochiul liber. In ciuda acestui fapt, relatia celor doi nu a fost una usoara. Acestia au avut parte de multe conflicte, multe certuri si multe impacari si desi unii spuneau ca nu vor reusi, se pare ca relatia lor a trecut testul si a supravietuit si dupa terminarea emisiunii. 

Unele voci de pe retelele de socializare spun ca Andreea Pirui ar fi insarcinata si acesta ar fi motivul pentru care Marius s-a grabit sa o ceara de sotie, in pofida neintelegerilor. Momentan, cei doi nu au spus nimic despre un posibil bebelus, desi in fotografii se poate observa o burtica usor mai mare. Sa fi fost de la sampanie sau sa fie un nou copilas ''Puterea dragostei''?

Oricare ar fi adevarul, insa, le uram si noi casa de piatra si cat mai multe evenimente placute alaturi de cei dragi. 

Citeste si: Marius de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul: "După 10 luni de..." A vrut să se știe de la el!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!