A bagat gura intr-un pahar si a tras aerul din interior. Cand a vazut ce i s-a intamplat la buze a avut un soc! Tot mai multi tineri fac acest experiment

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:57

O noua provocare face furori pe retelele de socializare, iar mii de adolescenti din intreaga lume au incercat deja acest experiment.

Totul a inceput dupa ce Kylie Jenner, o vedeta din Statele Unite, s-a afisat in public cu buzele marite. In incercarea de a o ironiza tinerii au organizat #kyliejennerchallenge in mediul virtual.

Cei care aleg sa participe trebuie sa isi introduca buzele intr-un recipient de dimensiuni inguste si sa aspire practic aerul din interior. Ulterior trebuie sa se fotografieze si sa posteze imaginea pe Facebook sau Twitter insotita de hashtagul de mai sus.Multi au regretat participarea la acest experiment deoarece s-au ales cu dureri si cu buze extrem de umflate, iar in unele cazuri acestea nu au revenit la dimensiunea normala decat dupa cateva zile.

Vedeti mai jos cateva exemple. Voi ati face asa ceva?
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!