A avut curajul sa se POZEZE langa un detaliu care iti ingheata sangele in vene: "Nu esti normala la cap, cum ai putut sa faci asta!"

,

O tanara a fost criticata dur de apropiati dar si de oameni straini cand si-a postat o fotografie cu ea intr-un cadru desprins parca din filmele de groaza.

Tanara din imagine a vrut sa aiba o amintire care sa iti inghete sangele in vene si s-a pozat pe o ambarcatiune dar nu oricum, ci poza a fost facuta in momentul in care un rechin s-a apropiat de barca. Fata nu a ezitat, s-a aplecat in afara barcii si si-a tras o poza cu periculosul mamifer al oceanelor.

Toti cei care au vazut pozele i-au zis ca nu prea e intrwaga la minte, mai ales ca nu se stie ce s-ar fi putut intampla in timp ce incerca sa surprinda moemntul infricosator.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum poți să ajungi la Chilia lui Daniil Sihastrul. Este loc de pelerinaj pentru credincioșii români

Australia va construi cel mai puternic radiotelescop din lume/ Ia naștere Square Kilometer Array, o parabolă virtuală mondială de cercetări despre univers

Cum poți să ajungi la Chilia lui Daniil Sihastrul. Este loc de pelerinaj pentru credincioșii români

Calendar creștin ortodox decembrie 2022. Ce sărbători importante sunt în decembrie și în ce zi se ține post aspru pentru iertarea păcatelor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies