A aflat că soțul are o aventură cu mama ei! „Vrea să trăiască alături de el”. Descoperirea unei gravide a pus pe jar tot internetul

Author: Diana Ghita

Cum și-a prins femeia gravidă soțul infidel

Sursa: Pexels.com

O femeie a cutremurat întreg internetul printr-o confesiune de-a dreptul tulburătoare despre aventura pe care soțul ei o avea cu propria mamă.

Soțul femeii gravide a înșelat-o pe aceasta cu propria lui soacră, imediat după ce a aflat de sarcina soției lui. Din dezvăluirile tinerei, cei doi ar fi vrut chiar să fugă împreună.

Cum a aflat gravida despre relația dintre soț și mama ei

Femeia însărcinată, în vârstă de 26 de ani, susține că a început să-l suspecteze pe soțul ei la doar două săptămâni după ce a aflat că vor avea un copil, întrucât comportamentul acestuia se schimbase radical.

„A încetat să mai mănânce mesele pe care i le pregăteam și îmi spunea că a mâncat deja. Am observat că poza cu noi de pe fundalul telefonului lui dispăruse”, dezvăluie tânăra.

Odată cu aceste episoade, comportamentul bărbatului începea să devină din ce în ce mai suspicios, pe zi ce trecea, așa că, la un moment dat, soția lui și-a luat inima în dinți și i-a căutat în telefon, în speranța de a găsi niște răspunsuri.

În momentul în care a intrat în mesajele lui, gravida a avut parte de un adevărat șoc. Deși era convinsă că soțul o înșela, aceasta nu se aștepta să descopere că amanta bărbatului era chiar mama ei.

„M-am uitat în telefonul lui și am găsit mesaje, clipuri video și poze. Mi se face rău numai când mă gândesc peste ce am dat. Erau fotografii cu mama mea îmbrăcată în lenjerie intimă, iar el i-a trimis poze indecente, cu părțile lui intime.

El i-a spus mamei că ar trebui să se oprească, să nu mă rănească pe mine, însă mama mea i-a zis că nu o să fiu rănită cât timp ei doi vor păstra aventura lor secretă”, povestește femeia însărcinată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Patru femei au plănuit să vândă copilul unei ucrainence! Acesta urma să ajungă pe mâinile unor cumpărători din România

Gravida a povestit totul în mediul online

Aceasta a făcut toate aceste mărturii pe rețelele de socializare, întrucât toată situația a bulversat-o total încât nu știe ce să mai facă în acest caz, motiv pentru care a cerut sfatul oamenilor din online.

„Am descoperit faptul că soțul meu, în vârstă de 30 de ani, se culcă cu mama mea, în vârstă de 52 de ani.

Cei doi au o aventură. Sincer, nu știu cum cum să reacționez. Sunt însărcinată în patru luni acum și încerc să nu mă las copleșită de supărare, căci asta poate afecta copilul”,  se arată în postarea de pe Reddit a tinerei.

Însă, asta nu e tot, căci gravida le-a mai dezvăluit internauților că cei doi se gândesc să fugă împreună.

Citește și: Neymar și-a cerut scuze public, după ce și-a înșelat iubita însărcinată: „Mă simt obligat”. Cele trei condiții puse de aceasta care îi permit să fie infidel

„Dar ce m-a durut cel mai tare a fost un mesaj trimis de ea acum câteva zile, când mama i-a zis soțului meu că îl iubește mult, că îi mulțumește că a făcut-o să uite de decesul tatălui meu și că nu mai poate ține secretul, așa că eu nu am decât să accept relația lor. Vrea să plece și să trăiască alături de el”,  a mai spus femeia.

În urma celor povestite, oamenii din online au îndemnat-o pe gravidă să ia legătura cu un avocat, să facă în așa fel încât să-și asigure situația financiară pentru o perioadă și să își crească copilul de una singură, plecând cât mai departe de soț și de mamă.