6 mituri despre epilarea definitivă cu laser

6 mituri despre epilarea definitivă cu laser

Ținutele decoltate, rochiile scurte sau costumele de baie interesante precis te fac să-ți dorești să elimini complet firele de păr de pe corp, fără să ai parte de iritații sau să revii la salon foarte des.

Epilarea definitivă cu laser este aleasă din ce în ce mai des în locul cremelor, lamelor de ras sau a benzilor cu ceară, dar persistă multe idei eronate legate de această procedură. Află ce mituri se propagă despre epilarea definitivă cu laser.

Deși în ultimii ani epilarea definitivă este tot mai solicitată pentru că îndeplinește cerințele femeilor care vor să arate bine în orice moment, încă există neclarități sau idei greșite care sunt vehiculate în legătură cu această metodă de tratament pentru eliminarea părului de pe corp. În ciuda popularității acestei soluții, principalele mituri despre epilarea definitivă cu laser pot descuraja femeile care nu sunt sigure ce metodă li se potrivește.

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Indiferent dacă te preocupă intensitatea durerii, durata tratamentului, costurile sau riscurile pentru sănătate, experții îți dezvăluie datele reale despre această procedură pentru ca tu să poți lua decizia utilă pentru tine.

Cititi aici ce mituri despre epilarea definitivă cu laser nu trebuie să crezi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies