6 filme de desene animate pentru un 1 iunie în familie

Author: Bianca Vidoi

6 filme de desene animate pentru un 1 iunie în familie

Sursa: Pexels.com

Poate fi dificil pentru părinți să găsească activități de realizat alături de cei mici, însă niciodată nu vor da greși cu vizionatul unui film.

Părinții trebuie să aleagă filmul perfect pentru cei mici, să fie educativ, distractiv, dar și să aibă un mesaj pe care să îl înțeleagă.

Iată o listă cu filme animate pe care să le vezi alături de cei mici la data de 1 Iunie 2023, de Ziua Copilului.

Citește și: Cum să organizezi o petrecere de Ziua Copilului. Ghid complet pentru părinți

Filme clasice de animație pentru întreaga familie

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Encanto 

Acest film a fost unul foarte apreciat de cei mici, iar cei ce nu au apucat încă să îl vadă vor putea să o facă de ziua lor, alături de părinți. Această producție cinematografică spune povestea Mirabelei, o fată din Columbia ce se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Fiecare membru din această familie are propriile sale daruri, însă pentru cât timp va mai fi așa?

Up

Carl este un bătrânel adorabil ce ajunge să locuiască singur în căsuța sa după ce soția sa a decedat. Această casă a început să fie înconjurat de tot mai multe blocuri zgârie-nori, iar bătrânelul alege să își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolore. Carl a vrut ca prin acest mod să își țină promisiunea față de soția sa, promisiunea de a explora lumea întreagă.

Singura problemă este că în casă se mai afla și un băiat de 8 ani.

Inside Out

Producția cinematografică se bazează pe viața lui Riley, o fetiță fericită, plină de viață, a cărei copilărie se va destrăma atunci când trebuie să se mute de la Minnesota în San Francisco. Acesta va fi momentul în care sentimentele ei preiau controlul, spre nemulțumirea părinților complet depășiți de situație.

Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria o vor ajuta pe această mică fată să se adapteze vieții sale schimbate.

Citește și: Mesaje și urări de 1 iunie 2023 pentru copii și adulți

Desene animate noi și captivante

Human Resources

Acest serial dezvăluie viața de zi cu zi a unor creaturi  ce încearcă să ajute oamenii să treacă prin toate dificultățile vârstelor, de la pubertate la rolul de părinte, un desen animat perfect pentru o seară de filme în familie.

Lost Ollie

Ollie s-a pierdut spune povestea unei jucării ce s-a rătăcit, iar în căutarea băiețelului ce îl deținea, Ollie va trece prin multe dintre pericolele copilăriei. Și băiețelul îi simte lipsa celui mai bun prieten al său, iar acest desen animat ne va arăta cât trebuie să prețuim fiecare lucru pe care îl avem.

Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul

Amphibia

Anne Boonchuy este o fetiță de 13 ani ce găsește un cufăr asemănător unui portal, ce o transportă pe aceasta în Amphibia, o lume plină de amfibieni și insecte uriașe. Deși este un loc total nou pentru ea, cu ajutorul lui Sprig, aceasta va fi nevoită să învețe să se adapteze la viața în Amphibia.

Citește și: Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase locuri în care poți merge cu copilului de 1 iunie

Surse: cinemagia.ro

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!