5 sfaturi preţioase pentru o petrecere de revelion memorabilă. Distracţia e garantata

Pregătirile de revelion îţi dau de furcă? Avem câteva sfaturi preţioase pentru ca tu să ai parte de distracţie maximă în noaptea dintre ani.

Cu toţii ne pregătim de revelion cu câteva săptămâni, poate chiar luni înainte. Este o petrecere deosebită şi merită tratată ca atare. Anul ăsta te ajutăm noi să ai parte de distracţie ca la carte, şi să petreci până în zorii zilei. Iată cele mai utile sfaturi pentru o seară de distracţie pe care o vei ţine minte toată viaţa:

1. Câte ceva pentru toată lume. Preferata ta care e?

Cum ar fi seara de revelion fără să ciocneşti un pahar cu prietenii? Lipsită de farmec, nu-i aşa? Băuturile sunt, în mod cert, indispensabile pentru o petrecere reuşită. În afară de cupa de şampanie de la miezul nopţii, e cazul să te aprovizionezi şi cu alte tipuri de băuturi. Fă o listă şi nu uita uita să pui pe ea şi o astfel de Vodka Grey Goose, cunoscută ca fiind una de o calitate excepţională. În plus, într-o seară care nu vine decât o dată pe an merită să te delectezi şi cu o băutură specială.

Dacă te uiţi la vodka respectivă vei observa că, pe lângă ea, poţi comanda mai multe băuturi şi partea cea mai bună este că poţi returna absolut tot ce nu consumi.

2. Fără ea petrecerea nu poate începe

Dacă nu mergi la un restaurant sau la un club, va trebui să te ocupi singur de muzică. Nu trebuie să o scapi din vedere pentru că este esenţială pentru ca distracţia să fie garantată. Nu uita să selectezi muzică pentru toate gusturile şi din toate genurile. Dacă faci revelionul cu gaşca de prieteni, o idee bună este să îi întrebi pe fiecare cam ce ar vrea să asculte, aşa încât toată lumea să danseze şi să se distreze pe cinste. Desigur, o idee pe care o poţi lua în calcul dacă bugetul îţi permite este antamarea unui DJ, care să facă atmosferă la petrecerea ta.

3. Dacă tu organizezi petrecerea trebuie neapărat să ţii cont de asta

Diferenţa dintre o petrecere anostă şi una de neuitat o fac oamenii, nu locul, muzica sau mâncarea servită. Fă lista de invitaţi cu mare grijă pentru a nu uita pe nimeni important. În definitiv, poţi merge oriunde şi poţi mânca orice, atâte vreme cât eşti înconjurat de prieteni care ştiu să se distreze ai garanţia că vei avea parte de dans şi voie bună până dimineaţă.

4. Detaliul care nu poate lipsi de la o petrecere de revelion reuşită

O petrecere de revelion nu are acelaşi farmec dacă lipsesc artificiile. Oriunde te-ai afla, cu siguranţă vei vedea cerul luminat cu artificii la miezul nopţii, însă partea frumoasă este să participi şi tu activ la acest spectacol de lumini. Nu uita să îţi faci o mică rezervă de artificii, este o adevărată plăcere ca la ora 00.00 să aprinzi artificii şi să te gândeşti la toate lucrurile bune pe care le va aduce noul an.

5. Fă ceva special, de ţinut minte

Cum poţi avea parte de o seară de neuitat? Făcând ceva deosebit, desigur. Un bal mascat, o petrecere tematică, un karaoke party sunt idei de luat în calcul pentru mai multă distracţie în noaptea de revelion. În definitiv, aceste detalii fac o petrecere memorabilă.

Ai luat în calcul aceste lucruri? Dacă le bifezi pe toate, cu siguranţă vei avea parte de cea mai reuşită petrecere de până acum. Tu ţi-ai făcut planurile pentru noaptea de Anul Nou?

Sursa foto: Shutterstock

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate