5 secrete de frumusețe pentru o piele perfectă, ca a coreencelor

,

Nu mai este un secret faptul că orice femeie invidiază aspectul perfect al coreencelor. Tenul lor impecabil, ca de porțelan ne face să credem că au anumite secrete de care se folosesc.

Și da, adevărul este că ele chiar au anumite ingrediente speciale de care se folosesc însă secretul cel mai mare este faptul că acordă o atenție deosebită rutinelor de îngrijire a pielii, dietei și a produselor pe care le folosesc pentru înfrumusețare.

Femeile din Coreea sunt învățate încă din copilărie să aibă grijă de tenul lor, iar acest lucru se transmite din generație în generație.

Rutina de îngrijire personală face parte din cultura frumuseții coreene iar secretele lor sunt acum dezvăluite și accesibile tuturor femeilor care vor să aibă mai multă grijă de tenul lor, folosind aceste trucuri și cosmetice coreene Romania care au în compoziția lor ingrediente folosite chiar de femeile din Coreea.

Iată așadar ce poți face pentru a avea și tu parte de o frumusețe perfectă ca a coreencelor.

Folosește dușul cu aburi calzi

Aburii și masajul facial pe care ți-l poți face în timpul unui duș îți poate regenera și repara pielea, iar coreencele știu acest secret și se folosesc de el.

Coreencele își răsfață tenul în fiecare dimineață cu un masaj facial rapid sub un duș cu aburi calzi, ce ajută la deschiderea porilor și la curățarea murdăriei, oferindu-ți o piele mai tânără și mai strălucitoare.

Masează-ti tenul cu vârful degetelor printr-o mișcare circulară timp de aproximativ 5-7 minute iar ulterior folosește un ulei de curățare și o cremă de hidratare pentru a te bucura de beneficii suplimentare pentru tenul tău.

Consumă ceai

Coreenii iubesc ceaiul nu doar pentru gustul sau dar și pentru nenumăratele beneficii pe care le aduce pentru piele și sănătate.

Femeile din Coreea obișnuiesc să consume ceaiuri care contribuie la înfrumusețea lor precum ceaiul de ginseng, ceaiul de orz prăjit sau ceaiul verde.

Aceste băuturi sunt bogate în antioxidanți, combat acneea și alte probleme ale pielii și ajută la recăpătarea unui aspect mai curat și mai strălucitor.

În plus, aceste ceaiuri ajută la pierderea în greutate și la circulația sângelui care contribuie și mai mult la o frumusețe radiantă.

Exercițiile faciale

Atunci când ne uităm la femeile din Coreea putem observa că trăsătura de bază a acestora este linia lor în forma literei V Iar acest lucru este rezultatul antrenamentului facial.

Acest lucru se datorează faptului că ele practică scurte întinderi ale gurii pentru a-și menține pielea fermă și strălucitoare.

Exercițiile pentru față cum ar fi încrețirea buzelor sau mișcarea laterală, rostirea vocalelor cu voce tare într-un mod exagerat, zâmbitul sau înghițitul cu bărbia în sus au ca efect o ridicare a pielii căzute și estompării ridurilor.

Folosește-te de cărbune

Știi deja cărbunele este un ingredient fabulos care ajută la o piele mai curată și în special a scăpat de punctele negre enervante.

Măștile de îngrijire facială cu cărbune au apărut practic din cultura coreeană iar acesta ajută la exfolierea pielii și eliminarea punctelor negre dintr-o singură mișcare.

Acum ai la dispoziție o multitudine de măști cu cărbune de care te poți folosi chiar în propria ta casă pentru a scăpa de punctele negre și a te bucura de aspectul perfect și radiant pe care ți-l dorești.

Nu uita de gât

Cu siguranță coreencele sunt frumoase din cap până în picioare și asta pentru că iau foarte în serios îngrijirea pielii per ansamblu și nu doar a tenului.

Pielea de pe gât este foarte vizibilă și ar trebui să fie la fel de frumoasă ca și fața.Așadar folosește te de produse dar și de masaj în zona gâtului pentru a-l păstra mai tânăr și mai neted.

           

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bulgaria va fi lăsată în urmă pentru Schengen? E decuplată de România!

Un senator revenit în PNL, probabil cel mai bogat om din Oltenia, este noul preşedinte al PNL Gorj

Bulgaria va fi lăsată în urmă pentru Schengen? E decuplată de România!

Romania pregatita să adere la Schengen, afirmă Comisia Europeană!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies