4 combinatii de culori cu care nu dai gres niciodata

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 15:30

Cand vine vorba despre tinute reusite, conteaza foarte multe elemente: materialul pieselor vestimentare, croiala, modelul, imprimeul si, nu in ultimul rand, culoarea. Aceasta din urma poate face diferenta dintre un outfit corect, dar monoton si un outfit spectaculos, demn de un designer profesionist.

Daca, pana acum, ai fugit de culori intense si de combinatii indraznete, pe motiv ca nu stii cum sa combini corect nuantele, acum este momentul sa faci o schimbare.

Mai jos, vei vedea cateva idei de combinatii de culori clasice, dar si cateva asocieri inedite, care te vor face sa arati exceptional in orice context!

1. Verde si galben

Doua nuante puternice, dar care se completeaza perfect. Gandeste-te numai la nuanta ierbii proaspat cosite si la lumina calda a soarelui!

Daca vrei sa incerci acest combo de vis, perfect pentru lunile calde din an, tine cont si de nuanta pielii tale. Daca ai tenul deschis, poti purta tonuri intense de verde si de galben, iar daca esti usor bronzata, vei arata minunat si in nuante de khaki, olive si mustar.

Idee de outifit: Poarta un blazer sau un trench galben, cu un top alb si o pereche de pantaloni sau o fusta vaporoasa verde. Completeaza tinuta cu o pereche de sandale albe sau negre. Poti adauga accesorii aurii, pentru a duce tinuta intr-o zona ceva mai eleganta si mai rafinata.

2. Alb si negru

Tehnic, albul si negrul nu sunt considerate culori, ci mai degraba non-culori, insa combinatia dintre ele nu se va demoda niciodata. Este una dintre optiunile clasice, atunci cand vrei sa obtii un look elegant si rafinat prin simplitatea lui. In plus, atunci cand ai in garderoba piese albe si negre, iti va fi foarte usor atat sa le combini intre ele, cat si sa le integrezi in alte tinute colorate.

Idee de outfit: Poarta o fusta neagra, o pereche de colanti de dama negri, un top alb elegant și o pereche de pantofi stiletto negri. Poti opta si pentru o pereche de cercei albi sau cateva bratari albe, pentru a echilibra perfect tinuta!

3. Bleu si roz pudrat

Daca esti in cautare de combinatii de culori cuminti, dar de efect, acest duo va fi pe placul tau. Nuantele pastelate de bleu si roz merg perfect impreuna, creand un look relaxat, primavaratic si chic.

Idee de outift: Poarta o pereche de jeansi clasici, o bluza tip hanorac in nuante de bleu, un cardigan roz pudrat si o pereche de pantofi stiletto albi. Daca nu iti plac tocurile, poti alege o pereche de sneakersi albi.

4. Oranj si albastru

Poate ca nuantele pastelate nu sunt pe gustul tau si preferi, in schimb, culorile tari, in combinatii indraznete si pline de personalitate. Daca te regasesti, incearca neaparat combinatia fabuloasa dintre portocaliu intens si albastru, culori care se completeaza perfect si alcatuiesc o tinuta curajoasa si inedita.

Te poti juca in voie cu nuante tari sau cu tonuri mai adanci si mai inchise, precum caramiziu si bleumarin.

Idee de outfit: Poarta o rochie albastra si accesorizeaz-o cu un colier statement, cu pietre si detalii oranj. Finiseaza tinuta cu o pereche de pantofi crem si o geanta tot neutra. Daca nu iti plac rochiile, poarta o pereche de pantaloni largi albastri si un top lejer in tonuri de oranj. Include in tinuta si o geanta albastra, precum si o pereche de cercei care combina ambele culori.

Acestea fiind spuse, fie ca preferi combinatiile mai cuminti sau le adori pe cele indraznete, incearca sa adopti tinutele de mai sus, tinand cont si de stilul tau personal. Vei obtine rezultate excelente, care vor fi admirate de toata lumea!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!