3 zodii vor avea parte de TRAGEDII MARI în 2019. Ele sunt zodiile cu ghinion

Horoscop 2019. Previziunile astrologilor pentru anul 2019. Află care sunt zodiile care vor avea parte de tragedii în 2019. Zodii cu ghinion.


In articol:

Zodii cu ghinion în 2019. Zodia Taur

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Ești greu pus la încercare din situații dificile peste care este greu să treci singur. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie.

Zile cu ghinion pentru Zodia Taur:

2 aprilie
8 mai
25 iulie
17 august

Citeste si: ACESTA este HOROSCOPUL IUBIRII. Se anunță multă acțiune! Venus intră în Vărsător

Zodii cu ghinion în 2019. Zodia Vărsător

Nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii și te vei vedea nevoit să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. Calculează bine pașii pe care urmează să-i faci deoarece există posibilitate de a înrăutăți situațiile. Profită de începutul anului ți reflectă la lucrurile ce te împiedică să mergi mai departe.

Zile cu ghinion pentru Zodia Vărsător:

19 mai
14 iulie
28 august
16 septembrie
21 octombrie

Citeste si: HOROSCOP. Top cele mai bogate zodii. La ei trag mereu BANII

Zodii cu ghinion în 2019. Zodia Fecioară

Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. Iar de aici se vor trage toate problemele ce vor apărea pe parcurs în viața ta. Dezechilibrul în plan personal îți afectează cariera, sănătatea și încrederea în propriile forțe. Suferi și o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre niște bani la care ai visat și nu mai vin, lucru care îți va da multe planuri peste cap.

Vezi Kanal D live

Zile cu ghinion pentru Zodia Fecioară:

11 aprilie
28 aprilie
6 iunie
19 noiembrie
30 noiembrie

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate