3 zodii care divorțează în 2022. Dezamăgiri în dragoste și multe lacrimi pentru acești nativi ai zodiacului

,
zodii care divorteaza 2022

3 zodii sunt predispuse la divorț în 2022

[Sursa foto: canva.com]

Anul 2022 nu va fi unul cu prea mare noroc în dragoste pentru trei nativi ai zodiacului. Cei născuți în aceste zodii vor avea parte de probleme în cuplu, iar cei căsătoriți pot ajunge în pragul divorțului.


In articol:

Trei zodii ar putea anunța că divorțează în anul 2022. Problemele din cuplu nu își vor mai găsi rezolvarea, conflictele și tensiunile aproape că vor fi la ordinea zilei, astfel că despărțirea rămâne singura variantă pe care o pot lua în calcul nativii acestor zodii. Lucrurile nu vor fi tocmai roz nici în viața celor necăsătoriți, dar care sunt implicați în relații de cuplu.

Care sunt cele 3 zodii care divorțează în anul 2022

Anul 2022 se va dovedi unul dificil în plan personal pentru trei nativi ai zodiacului. Problemele din sfera amoroasă vor apărea încă de la începutul anului, multe dintre ele fiind doar o consecință a ceea ce s-a întâmplat în 2021. Relațiile de cuplu care au scârțâit în 2021 au șanse mari să se destrame în 2022, la fel și căsniciile care nu mai au la bază respectul și iubirea. 

Nativii din zodiile Rac, Balanță și Scorpion sunt cei mai predispuși la divorț în anul 2022. Deși vor face eforturi, aceste zodii nu vor mai reuși să comunice cu partenerii de viață, vor ajunge să se certe din cele mai banale motive, lucru care le va afecta puternic relațiile de cuplu.

Rac

În anul 2022, Racii pot întâmpina probleme serioase în relațiile cu partenerii lor de viață. Majoritatea celor născuți în această zodie vor constata că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită sau, chiar mai grav, vor realiza că nu mai au nimic în comun. Toate aceste incompatibilități vor eroda relațiile acestor nativi ai zodiacului, astfel că dacă poveștile de iubire și căsniciile lor nu sunt solide, atunci cu siguranță se vor destrăma. 

Racii care sunt căsătoriți sunt predispuși la divorț în anul 2022.

Cu toate acestea, separarea de partenerul de viață poate să însemne și o nouă șansă la fericire, mai ales în cazul relațiilor care de ani buni nu mai funcționează.

Balanță

Balanțele urăsc rutina, iar asta va ajunge, în cele din urmă, să le distrugă căsniciile și relațiile de cuplu. Cei născuți în această zodie vor pune piciorul în prag, iar dacă problemele nu se vor rezolva în timp util, atunci cu siguranță vor ajunge la divorț. Din cauza monotoniei din cuplu, unele Balanțe s-au îndepărtat de partenerii lor de viață și astfel au apărut rupturi puternice. În foarte multe dintre situații, lucrurile nu se vor mai putea repara, astfel că Balanțele nu pot face altceva decât să pună punct acelor relații toxice și să spere că viitorul le va scoate din nou iubirea în cale. În luna februarie pot să apară cele mai multe probleme în dragoste pentru Balanțe, astfel că mulți nativi ar putea decide să divorțeze în a doua lună din an.

zodii divort 2022

Racii, Balanțele și Scorpionii, probleme în dragoste în 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Horoscop chinezesc ianuarie 2022. Ce le așteaptă pe zodii la începutul anului

Scorpion

Scorpionii au o personalitate puternică, iar partenerii lor de viață știu foarte bine acest lucru. În 2022, tocmai această încăpățânare a Scorpionilor îi poate împinge pe acești nativi pe marginea prăpastiei din punct de vedere emoțional. Problemele în cuplu sau în familie vor apărea în special în a doua jumătate a anului 2022. Scorpionii vor avea tendința de a lua decizii radicale fără să stea prea mult pe gânduri, astfel că se numără și ei printre nativii zodiacului care pot să divorțeze în 2022. 

Chiar dacă problemele din sfera personală par fără rezolvare, înainte de a luna decizii de natură să le schimbe viața radical, nativii zodiacului ar trebui să cântărească bine lucrurile. Pot fi doar probleme de moment, care în timp să dispară, astfel că lucrurile trebuie făcute cu simț de răspundere, mai ales în cazul nativilor care sunt căsătoriți. 

Citeste si: 2022 Horoscop bani și carieră. Două zodii dau lovitura în anul 2022. Leii vor munci mai mult în noul an, dar rezultatele vor fi pe măsură

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un vameş maghiar şi-a dat demisia după un conflict violent în Vama Nădlac cu un cetăţean român VIDEO

Horoscop 2022 dragoste. Zodiile care vor avea un an plin de surprize în plan personal. Berbecii își vor face planuri de nuntă, în timp ce Peștii vor lua decizii importante

Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat un videoproiector de 32.000 de lei de la Teatrul Național

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

3 zodii care nu au noroc în dragoste. Relațiile lor nu rezistă și ajung mereu în pragul despărțirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies