3 SUD EST, acuzati de plagiat! Seamana sau nu piesa lor cu cea a lui Amy Winehouse?

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Pentru ca amintirile ii chinuiau si ii rascoleau prea tare, membrii 3SE n-au mai suportat sa stea departe unul de celalalt.

Au hotarat sa revina in forta! Problema e ca gurile rele spun ca single-ul de relansare ar fi…copiat! Oare au pornit cu…stangul?

Tocmai acum s-a aflat! Ce avere are, de fapt, Mihai Tudose.  Iată cât de bogat este fostul Premier al României

Increzatori si cu simtul umorului la purtator, Mihai, Laurentiu si Viorel vor sa rupa din nou gura targului! Revin in aceeasi formula 3 SUD EST, cu o piesa noua numita “Emotii”.  Imediat dupa relansare, rautaciosii au sustinut ca linia melodica ar fi copiata dupa melodia “Back to black”, a lui Amy Winehouse. ##VIDEO105450##Sa nu umbrim totusi bucuria celor care au ramas in continuare fani 3 SE. Ce credeti? La concertul pe care il pregatesc, fanele vor reactiona la fel de isteric,  precum o faceau prin ’98?

17 ani au trecut de la infiintarea trupei si 7 ani de la destramarea ei. In toti acest timp, prin ce schimbari credeti ca au trecut cei trei… de la sus si est?

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Si

pe plan personal muulte s-au schimbat. Intre timp cei trei crai s-au asezat la casele lor. La final v-am pastrat raspunsul la intrebarea care se afla pe buzele multora: 3SUD EST s-a reunit pentru bani?