3 SUD EST, acuzati de plagiat! Seamana sau nu piesa lor cu cea a lui Amy Winehouse?

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Pentru ca amintirile ii chinuiau si ii rascoleau prea tare, membrii 3SE n-au mai suportat sa stea departe unul de celalalt.

Au hotarat sa revina in forta! Problema e ca gurile rele spun ca single-ul de relansare ar fi…copiat! Oare au pornit cu…stangul?

Increzatori si cu simtul umorului la purtator, Mihai, Laurentiu si Viorel vor sa rupa din nou gura targului! Revin in aceeasi formula 3 SUD EST, cu o piesa noua numita “Emotii”.  Imediat dupa relansare, rautaciosii au sustinut ca linia melodica ar fi copiata dupa melodia “Back to black”, a lui Amy Winehouse. 



##VIDEO105450##Sa nu umbrim totusi bucuria celor care au ramas in continuare fani 3 SE. Ce credeti? La concertul pe care il pregatesc, fanele vor reactiona la fel de isteric,  precum o faceau prin ’98?

17 ani au trecut de la infiintarea trupei si 7 ani de la destramarea ei. In toti acest timp, prin ce schimbari credeti ca au trecut cei trei… de la sus si est?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si pe plan personal muulte s-au schimbat.

Intre timp cei trei crai s-au asezat la casele lor. La final v-am pastrat raspunsul la intrebarea care se afla pe buzele multora: 3SUD EST s-a reunit pentru bani?