3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

,

3 femei din zodiac pe care nu le poți uita niciodată! Indiferent ce vei face, ele vor rămâne cu tine pentru totdeauna!

Leu

Femeia Leu are o personalitate complexă ce îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Chiar dacă o preocupă permanent aspectul ei fizic și vrea să fie tot timpul în centrul atenției, are o inimă mare și este generoasă. Iese în evidență prin tot ceea ce face și se remarcă de fiecare dată prin personalitatea ei excentrică. Deși uneori nu pare, adevărul este că adoră să fie înconjurară de familie și de prieteni.

Firea ei puternică o ajută să spună ceea ce o deranjează, dar în general nu se va deranja decât dacă este vorba despre un prieten adevărat. Nu ai cum să o uiți pentru că va avea grijă să îți marcheze viața făcându-ți doar bine. Cea mai frumoasă trăsătură a femeii Leu este că va scoate din tine tot ceea ce este mai bun. Te va motiva și te va ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Citeste si: Horoscop marți, 3 septembrie. O zi așa cum nu mai spera nimeni. Totul se schimbă radical!

Scorpion

Se știe despre femeia Scorpion că este indiferentă, dar lucrurile stau diferit. Îi ține la distanță pe cei care nu sunt pe placul ei, dar va face orice pentru persoanele dragi sufletului ei. Eforturile ei vor fi fără limite atunci când iubește și dă dovadă de loialitate maximă.

Momentele petrecute alături de femeia Scorpion sunt unice și pline de însemnătate, astfel că le vei prețui pentru totdeauna. E valabil și reversul: răzbunarea ei va fi de neuitat dacă este trădată. Va avea însă grijă să plătești toată viața dacă i-ai greșit. Cu toate acestea, încrederea pe care nativa zodiei Scorpion ți-o oferă nu poate fi comparată cu nimic. Lângă ea te vei simți cel mai bun și vei avea impresia că totul este mult mai ușor.
Într-o relație este foarte important ca partenerii să aibă încredere unul în celălalt, dar și în propria persoană, așa că acest lucru va fi garantat alături de femeia Scorpion.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Te poți îmbolnăvi de cancer din cauza unui obicei extrem de banal. Ce să nu mai faci NICIODATĂ!

Orban a dat semnalul - Începe lupta de gherilă (surse)

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Show-ul “Puterea Dragostei” isi demonstreaza forta de seductie. Kanal D, lider de audienta!

Nefes si micutul Yigit, pe cale sa accepte propunerea lui Mustafa de a fugi in Rusia! Afla daca vor pica sau nu in capcana intinsa de Vedat si daca vor reveni in vechiul infern,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies